Medewerker marketingcommunicatie

C-creators - Amsterdam, Netherlands

without deadline apply as soon as possible - start immediately

Tasks: Communication, Management

Topics: Circularity, Empower & Participate, Policies and Cooperation

Type: Full-time

Experience required: Intermediate

Language: Local language(s) needed


C-creators wil de bouweconomie volledig circulair maken zodat deze dienend is aan onze samenleving. Zodat de economie in balans is met de natuur, herstellend werkt en een positieve impact realiseert. Op alle fronten. Voor iedereen.

In deze rol werk je samen met onze marketing- en communicatieadviseur. Deze ondersteunt jou één dag in de week met het bepalen van de richting en strategie. Zo heb je een strategische sparringpartner waardoor je samen meters kan maken.

We werken met een scala aan toonaangevende partijen* om de transitie naar een circulaire bouwsector te realiseren. Van kleine startups tot de rijksoverheid. We zijn bij spraakmakende projecten betrokken die het verschil maken in Nederland. Denk aan circulaire bouwprojecten, proeftuinen of een nationaal convenant. We halen op wat er speelt binnen de markt in heel Nederland en gebruiken onze sterke positie om de juiste partijen aan te trekken, te verbinden en samen de transitie aan te pakken.

Wat ga jij doen?

Je hebt te maken met een grote diversiteit aan partijen en onderwerpen en bent iemand die houdt van deze dynamiek. Als onderdeel van het team van Cirkelstad en C-creators heb je o.a. de volgende taken:

  • Bijhouden van de website en nieuwsberichten
  • Ophalen en creëren van verhalen over projecten
  • De community van partners informeren
  • Opzetten van campagnes en meehelpen bij onze evenementen
  • Opmaak van communicatie uitingen

« Back to all build_shift jobs