Promovendus van Circular Collaboration (CirCol)

TU Delft - Delft, Netherlands

apply before February 10, 2023

Tasks: Management, Research

Topics: Circularity, Policies and Cooperation, Urban Transformation

Type: Full-time, Internship

Experience required: Intermediate

Language: Local language(s) needed


De Faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit Delft is op zoek naar een promovendus die wil werken aan het onderzoeksproject “Circular Collaboration (CirCol): Delivering circular renovation at scale through multi-cycle, multi-scalar en multi-level collaboration”. Dit project wordt gefinancierd door NWO en geleid door Prof.dr. Paul W. Chan, professor en voorzitter van de sectie Design and Construction Management.

CirCol is een samenwerking tussen de afdeling Management in the Built Environment van de TU Delft, de Vrije Universiteit Amsterdam, de Universiteit Leiden, de Universiteit Utrecht en case study partners in de regio’s Utrecht en Amsterdam. Door actieonderzoek zal de promovendus aan de TU Delft betrokken zijn bij Werkpakket 3 (Systeemverandering in de Bouw Renovatie Sector) met als onderzoekvraag: Hoe kunnen wij de samenwerking binnen en tussen levenscycli, schaalniveaus en waardeketen veranderen om circulaire en emissievrije woningrenovatie op te schalen?

De promovendus zal ook samenwerken met andere onderzoekers in het bredere CirCol-consortium, waaronder twee promovendi (één gevestigd in Leiden en de andere gezamenlijk tussen de Vrije Universiteit Amsterdam en Universiteit Utrecht) en een postdoc-onderzoeker (gezamenlijk tussen de Vrije Universiteit Amsterdam en TU Delft). Wij zijn op zoek naar kandidaten die geïnteresseerd zijn in transdisciplinair onderzoek, en die theoretische en wetenschappelijke innovatie willen combineren met het stimuleren van (inter)organisatorische verandering in de praktijk.

Hoofdverantwoordelijkheden

  • Transdisciplinair onderzoek doen dat bijdraagt aan de projectresultaten en het schrijven van een proefschrift;
  • Effectief samenwerken met de andere onderzoekers in het CirCol-project;
  • Actief lid zijn van relevante netwerken van het CirCol-consortium;
  • Volgen van een doctoraal opleidingsprogramma;
  • Bijdragen aan het schrijven van wetenschappelijke en professionele publicaties met een grote impact;
  • Actief lid zijn van de sectie Design and Construction Management en Real Estate Management en de afdeling
  • Management in the Built Environment (MBE);
  • Uitvoeren van een beperkte hoeveelheid onderwijstaken.

« Back to all build_shift jobs