Creative Producer

Nature Building Project - Flevoland, Netherlands

without deadline

Tasks: Management, Research

Topics: Empower & Participate, Innovative Constructions, Natural Materials

Type: Freelance, Hybrid, Part-time

Experience required: Entry-level

Language: Unspecified


Nature Building Project (onderdeel van Company New Heroes) is op zoek naar een bevlogen junior Creative Producer om per direct aan de slag te gaan met de oprichting van het Flevolandse Nature Building Lab.

In opdracht van RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) en op verzoek van Topsector Energie ontwikkelen we een leer- en experimenteertraject voor bouwprofessionals, docenten en MBO- en HBO studenten om de transitie naar een groenere bouwwereld mee vorm te geven. In samenwerking met onderwijsinstellingen en verankerd in de praktijk. Meer informatie over het project vind je op de website van Nature Building Project.

Ervaring en netwerk in het praktijkonderwijs in Flevoland is een pré en affiniteit met biobased bouwen en innoveren gewenst. Maar het belangrijkst is het zijn van een onderzoeksgretige teamspeler die niet bang is voor het zien én aanleggen van nog niet bestaande paden, iemand die makkelijk contact legt, verbindingen ziet en goed communiceert. Ben jij bijvoorbeeld onderzoekend journalist, lobbyist (in spé), productieleider of diep van binnen al lang Nieuwe Held? Dan is deze vacature voor jou.

« Back to all build_shift jobs