Evaren projectleid(st)er

Inhout - Nazareth, Netherlands

without deadline apply as soon as possible

Tasks: Management

Topics: Circularity, Innovative Constructions, Natural Materials

Type: Full-time

Experience required: Intermediate

Language: Local language(s) needed


inhout is algemeen aannemer met specialisatie houtskeletbouw waarbij we woningen van water- en winddicht tot volledig afgewerkt opleveren. We focussen hierbij op duurzaam ondernemen met gebruik van (bio)-ecologische materialen. En doen zowel renovatieprojecten als nieuwbouw.

Sinds eind 2020 maken we ook modulaire woningen in ons atelier in Eeklo. Dit is het gevolg van een aangename samenwerking met de Universiteit van Gent.

Deze woningen, Mobbles, zijn eveneens gemaakt uit duurzame materialen (houtskelet met bio-ecologische isolatiematerialen) en zijn flexibel aanpasbaar naargelang de noden van het moment (vanwege de afneembare buitenschil).

Functieomschrijving

  • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en afhandeling van bouw – en/of verbouwprojecten vanaf de overdracht tot en met de definitieve oplevering.
  • Jij bent de schakel tussen de klant en de uitvoering. Tijdens de uitvoering ben jij het aanspreekpunt voor de bouwheer, de architect en de stielmannen.
  • Je denkt pro actief mee met de klant en de architect en zoekt steeds naar de beste oplossing.
  • Je waakt over het respecteren van het vooropgestelde budget, de gedetailleerde planning, de veiligheidsvoorschriften en over de productiviteit op de werf.
  • Je stuurt de ploegen (arbeiders en onderaannemers) op de werven aan, begeleidt hen en helpt hen met technische vragen of moeilijkheden.
  • Je woont de werfvergaderingen bij en houdt overzicht van de uit te voeren taken
  • Je geeft de nodige gevolgen aan planwijzigingen en bijsturingen in uitvoeringsfase.

« Back to all build_shift jobs