Tijdelijk ervaren Landschapsarchitect

od205 - Rotterdam, Netherlands

without deadline apply as soon as possible - start immediately

Tasks: Planning & Design

Topics: Rural Development, Urban Transformation

Type: Part-time

Experience required: Intermediate

Language: Local language(s) needed


OD205 is een bureau voor stedenbouw en landschapsontwerp dat werkt aan integrale ruimtelijke opgaven binnen en buiten de stad. Van ontwerpen voor stadswijken, dorpsranden en pleinen tot ontwerpend onderzoek rondom thema’s als het productielandschap, de toekomst van het landelijk gebied of klimaatadaptatie.

We zijn dringend op zoek naar een ervaren landschapsarchitect voor een periode van 3 tot 6 maanden.

De lopende projecten vragen om iemand die zelfstandig kan werken, houdt van ontwerpen en contact onderhoudt met de verschillende opdrachtgevers en andere stakeholders. Daarnaast zijn we bezig met een veelbelovend onderzoek naar het herinrichten van productielandschappen en hoe we de landbouw kunnen veranderen van binnenuit, dus samen met de boeren en andere gebiedspartijen. Ook onderzoeken we de bodem onder bedrijventerreinen en hoe we verschillende maatregelen bovengronds beter kunnen laten aansluiten op bodemsoort voor het vergroten van de biodiversiteit.

Je komt te werken in een jong en creatief team dat graag samen met jou ontwerpt aan een groenere en sociaal duurzame wereld. Als je in staat bent om zelfstandig te werken en het uitdagend vindt om op een rijdende trein te springen, mail je korte motivatie en portfolio naar sollicitatie@od205.nl. We komen graag met je in contact.

Het aantal uren is in overleg, maar minimaal 2 dagen in de week.

 

« Back to all build_shift jobs