Praktikant (Bæredygtighed)

Arkitema - Copenhagen, Denmark

without deadline

Tasks: Administration, Planning & Design

Topics: Circularity, Innovative Constructions

Type: Internship

Experience required: Entry-level

Language: Local language(s) needed


Vil du have bæredygtighed helt ind under huden i en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder, og brænder du for den bæredygtige omstilling af byggeri? Så send din praktikansøgning til os.

Bæredygtighedsafdelingen i Arkitema København yder rådgivning indenfor LCA, LCC, Dagslys, Bæredygtigheds-certificering (DGNB, FBK, Svanemærke) & Indeklima på alt fra renoveringer og nybyggeri af skoler, højhuse, boliger og helhedsplaner. Vi laver bærdygtighedsstrategier og rådgivning i cirkulær økonomi for private, almene og offentlige bygherrer. Vi og er også aktive helt ude på byggepladsen, hvor vi rådgiver entreprenører i hvordan man skaber en bæredygtig byggeplads. Vi adskiller os fra de klassiske projekteringsafdelinger i Arkitema, ved at være en tværgående afdeling som bistår alle husets projekter i forskellige stadier med bæredygtighedsrådgivning – lige fra den første streg i konkurrencerne til udførelsen på byggepladsen.

Vi søger en praktikant, der brænder for den bæredygtige omstilling. Du vil indgå i bæredygtighedsafdelingen og vil skulle løse forskellige opgaver inden for LCA, DGNB certificering & dagslysberegninger. Desuden er det en forudsætning, at du er flydende i dansk skrift og tale.

Eksempel på opgaver:

  • Udføre bygnings LCA’er i LCA-byg
  • Assistance til DGNB kriterier
  • Lave dagslysberegninger
  • Mængdeudtræk fra BIM modeller
  • Grafisk bearbejdning af tilbudsmateriale

Vi forestiller os, at du er konstruktør, arkitekt, eller ingeniørstuderende, som kan arbejde struktureret og er god i Revit.

Vi forventer ikke, at du har erfaring med at lave LCA’er, dagslysberegninger eller har forudgående kendskab til DGNB. Men fortæl os endelig hvis du har.

« Back to all build_shift jobs