HOOFD MARKETING & COMMUNICATIE

RAUM - Utrecht, Netherlands

apply before March 26, 2023

Tasks: Communication, Management

Topics: Community Engagement, Empower & Participate, Public Space & Landscape

Type: Full-time, Part-time

Experience required: Intermediate

Language: Local language(s) needed


RAUM is een creatieve plek aan het Berlijnplein, het hart van het snelgroeiende Leidsche Rijn in Utrecht. Hier laten we zien dat je de publieke ruimte ook anders en creatiever kunt inrichten, zodat deze inspirerender en uitnodigender is voor de verschillende bewoners van de stad.

We doen dat door kunstenaars en designers uit te nodigen om, in samenspraak met omwonenden, bijzondere programma’s en installaties te ontwerpen.

Iedereen is het hele jaar welkom op het plein. Door het jaar heen organiseren we evenementen en speciale programma’s.

WAT GA JE DOEN?
Onze ambitie is verder te groeien. We willen dat een diversiteit aan mensen, zowel vanuit Leidsche Rijn als vanuit (groot) Utrecht en daarbuiten, van ons plein en onze programmering komen genieten. Als hoofd marketing & communicatie heb jij hierin een belangrijke rol. Je stuurt als ‘meewerkend voorman/v/x’ een klein team van professionals aan.

  • Jullie werken nauw samen met de programmamakers en vertalen hun ideeën naar uitnodigende en breed aansprekende campagnes en andere communicatie-uitingen, zowel on- als offline.
  • Je bent o.a. verantwoordelijk voor positionering, het jaarplan, je ontwikkelt de mediastrategie, initieert publieksonderzoek en beheert het budget.

Reageren met CV en een compacte motivatie t/m 26 maart 2023 via info@raumutrecht.nl o.v.v. ‘vacature hoofd marketing & communicatie RAUM’.

Bij grote voorkeur start je per 1 mei.

« Back to all build_shift jobs