Projektpraktikant

VOLCANO - Copenhagen, Denmark

apply before May 5, 2023

Tasks: Hands-on & Crafts, Management, Planning & Design

Topics: Community Engagement, Empower & Participate, Urban Transformation

Type: Internship

Experience required: Entry-level

Language: Local language(s) needed


Hos VOLCANO tager vi byens puls og skaber livet mellem bygningerne. Vi arbejder for at sætte social bæredygtighed på dagsordenen og bruger kunst, kultur og kreativitet som strategisk løftestang.

Vi er på udkig efter en projektpraktikant, der ønsker at lære og har mod på at sætte sit præg på en virksomhed i udvikling.

Hos VOLCANO har vi et stort fokus på vores praktikanters læring, og vi vil i fællesskab skræddersy et forløb, der matcher dine personlige kompetencer og interesser.

I rollen som projektpraktikant vil du arbejde på tværs af VOLCANOs projekter, men din primære arbejdsopgave vil være som del af Danish Creative Industries. Du vil komme til at arbejde hands-on med projekter fra start til slut – fra idéudvikling og planlægning til afvikling og opfølgning. Herudover vil du møde nogle af landets mange aktører inden for de kreative og kulturelle erhverv.

Læs mere om DCI her

Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse, hvor praktik er en integreret del af dit uddannelsesforløb. Vi går ikke op i flotte titler eller det perfekte cv, men lægger vægt på nysgerrighed og gåpåmod.

Det er desuden en fordel, at du:

  • er flydende på både dansk og engelsk
  • arbejder struktureret og er god til at holde overblik
  • trives både med at arbejde i teams og selvstændigt
  • har mod på at møde og tale med mange forskellige mennesker

VOLCANO er en konsulentvirksomhed med speciale i community placemaking.

Vi er kreative og nysgerrige af natur, nørdede og akademiske af sind, tværfaglige og innovative af lyst. Vi er et dynamisk team, hvor vi værdsætter nye idéer og ikke er bange for at give hinanden store ansvarsområder.

« Back to all build_shift jobs