Stagiair en een Nederlandstalige Medewerker

Dérive - Brussel, Belgium

without deadline apply as soon as possible

Tasks: Communication, Planning & Design, Research

Topics: Community Engagement, Public Space & Landscape, Urban Transformation

Type: Internship

Experience required: Entry-level

Language: Local language(s) needed


Dérive is een door onderzoek gedreven praktijk die opereert tussen architectuur, openbare ruimte en stedelijke strategieën. Een samenwerking tussen Kevin Westerveld en Hedwig van der Linden. We zijn gevestigd in Rotterdam en Brussel.

Afgelopen jaar zijn we Dérive gestart vanuit de motivatie om lucht te scheppen in complexe transitievraagstukken door middel van verhalende concepten, waarmee we een brug slaan tussen verbeeldings- en uitvoeringskracht.

We werken aan het maken van verbindingen door al tijdens het onderzoek- en ontwerpproces lokale coalities te (co)creëren. Hierbij starten we vanuit het bestaande en bieden ruimte voor dialoog.

Deel jij deze denkwijze en aanpak?

Graag versterken we onze in Brussel gevestigde praktijk met een Nederlandssprekende medewerker en een stagiair die meewerken aan vernieuwende startende projecten, met ruimte voor eigen initiatief.

We zijn op zoek naar collaborators met affiniteit voor ontwerpend onderzoek en schrijven. En met interesse in thema’s als inclusieve verstedelijking, klimaatadaptatie, duurzame mobiliteit en collectieve organisatievormen.

Je kunt je portfolio en CV sturen naar mail@derive-practice.eu
We zien ernaar uit je te ontmoeten!

« Back to all build_shift jobs