Junior Consultant Skills Development

ISSO - Rotterdam, Netherlands

without deadline apply as soon as possible

Tasks: Communication, Consulting, Management

Topics: Circularity, Innovative Constructions, Urban Transformation

Type: Full-time

Experience required: Entry-level

Language: Local language(s) needed


ISSO is er voor vakmensen die zorgen voor gezonde, veilige en duurzame gebouwen. ISSO voorziet de (aankomend) professional in de bouw- en installatietechniek van praktische kennis. Op basis van problemen in gebouwen ontwikkelen wij kennis. De interactieve KennisBank van ISSO bevat meer dan tweehonderd kennisproducten.

WAT GA JE DOEN?

Je gaat aan de slag in team Skills Development. Dit team werkt aan de ontwikkeling van vakmanschap voor verduurzaming van de gebouwde omgeving. Zowel in langjarig gefinancierde (Europese) projecten als in consultancy. Deze consultancy leveren we in Nederland onder de merknaam BoostYourSkills. Onze focus ligt op thema’s als de energietransitie, circulariteit, digitalisering en klimaatadaptatie. We nemen bijvoorbeeld deel aan projecten die deze ontwikkeling versnellen, zoals BUSLeague, BUSGoCircular en ARISE . De kern van deze projecten betreft het ontwikkelen van sets leerdoelen en trainingsmaterialen die in heel Europa toepasbaar zijn.

Aan welke opgaven ga je werken?

  • Advieswerkzaamheden gericht op ontwikkelen van vakmanschap, waaronder uitvoeren van deskresearch, houden van interviews en organiseren van focusgroepen.
  • Opzetten en uitvoeren van social media campagnes om onze kennis voor het voetlicht te brengen. Je werkt voor de communicatieuitingen samen met (Europese) consortiumpartners en het team Skills Development
  • Organiseren van events voor de projecten: organisatie, communicatie en verslaglegging
  • Je draagt actief bij aan de branding van onze merknaam BoostYourSkills

In deze functie werk je samen binnen een klein, divers team Skills Development. Dit team bestaat momenteel uit zes medewerkers in verschillende disciplines. Vanuit Team Skills Development werk je binnen ISSO actief samen met Team Business Development en Team Platform Development.

Verantwoordelijkheid & taken

Waarvoor ben je zelfstandig verantwoordelijk?

  • Het organiseren en plannen van je eigen werkzaamheden
  • Samenwerken met je collega’s (intern en in de projecten)
  • De werkzaamheden waarmee je aan de slag gaat

« Back to all build_shift jobs