Dakwerker groendaken

without deadline

More about this position

Ecoworks is een waarde gedreven bedrijf met ambitie. Om ons team te versterken zoeken we talent dat gemotiveerd wil meebouwen aan de groenere leefwereld van morgen. Als ecoworks-er haal je fierheid uit je werk. Je interesseert je in ons verhaal dat zich situeert op het kruispunt van bouw, techniek en groen-aanleg. 

TAKENPAKKET:

Als medewerker in aanleg draag je bij tot het groener maken van onze steden en zorg je ervoor dat de natuur in onze leefwereld aandacht krijgt.

Je werkt zelfstandig en gestructureerd met inachtneming van de kwaliteit en de veiligheid op de bouwplaats (platte daken). Je werkt daarbij met hoogtewerkers en de nodige valbescherming.

Samen met je team sta je in voor het aanleggen van groendaken. Eerst bereid je de daken voor. Je legt verschillende soorten onderlagen aan op het dak (bescherming, drainage,…). Wanneer het voorbereidende werk gedaan is, start je met de aanplanting van het dak. Dit doe je met zorg voor de planten en werkt de daken met oog voor detail af.

WIE BEN JIJ:

  • Je liefde voor groen is groot.
  • Je kan fysiek zwaar werk aan en hebt geen schrik van hoogtes.
  • Je werkt graag buiten
  • Je hebt een uitstekende kennis Nederlands zodat je vlot kan communiceren met je collega’s en vragen kan beantwoorden van klanten.
  • Je hebt een rijbewijs B.

Show some love and talk about us in your application.

Do you you like our job offers? / You can pay for it and support our cause.

Stay updated:

follow us on:

Get latest jobs via Telegram

Your job ad here?